Apua unettomuuteen

”Unitaito on hieno juttu. Kerrankin jotain asiallista lääkkeetöntä hoitoa.”

 ”Unitaidon myötä olen saanut takaisin uskoni, että olen ihan hyvä nukkuja.”

Onpa ihanaa lukea Unitaidon saamia palautteita! Kun lähtee tekemään jotain aivan uutta, testaamaan uutta ideaa, liikkuu pitkälti intuition varassa. Kun aloin kehittää Unitaitoa, ei minulla ollut kattavaa markkina-analyysiä tai kansainvälisiä trenditutkimuksia. Minulla oli vain ajatus, että kaltaisiani unihäiriöisiä pitäisi voida auttaa.

Suomi on laaja maa. Kaikilla ei ole lähettyvillään lääkkeettömiin unihoitoihin perehtyneitä hoitajia tai lääkäreitä. Siksi aloin kehittää mobiilisovellusta, jota voisi – digiaikaa kun eletään – käyttää milloin ja missä vain.

Unitaito valmistui juuri kesän kynnyksellä, ja ensimmäiset käyttäjät ovat ottaneet sen nyt omakseen.

Ensimmäisen palautekyselyn perusteella näyttää siltä, että olemme onnistuneet todella hyvin. Nimettömään palautekyselyyn vastanneista 95 prosenttia suosittelisi Unitaitoa ystävilleen, ja 89 prosenttia kokee saaneensa hyötyä sen käyttämisestä. Sisällöt ovat käyttäjien mielestä laadukkaita, ja tekniikka toimii.

Lisätoiveitakin esitettiin: käyttäjät halusivat vielä enemmän käytännön harjoituksia Unitaidon viiteen viikkoon. Toteutamme tämän toiveen heti, ja ihan lähiviikkoina uudetkin harjoitukset ilmestyvät Unitaidon sisältöihin.

Yli sadan artikkelin, videoiden ja äänitteiden kokoelma kertoo jo nyt sata ja yksi keinoa paremman unen löytämiseksi. Kokeile sinäkin!

Terveisin Leeni

unitaito.fi

 

Yksi ajatus artikkelista “Apua unettomuuteen”

 1. Hei!
  Εhkä viеѕtіnі on liian ykѕіtуiskоhtaіnen.
  Мuttа іѕoѕiskonі löysi täältä ihаnan mіеhеn jа heіllä on lоіѕtаvа suhdе, mutta еntä minä?
  Olen 25 vuоtiaѕ, Catherіna, kоtоiѕіn Tѕеkіstä, osaan mуöѕ englantіa.
  Jа… pаrеmрi ѕanoа se heti. Olen bіѕеksuааli. Εn olе muѕtaѕukkaіnеn toiseѕtа nаіsеѕta… vаrѕіnkaan joѕ rakаstelеmmе yhdeѕѕä.
  Αh kуllä, kokkааn hyvin mаukaѕtа! jа rakаstаn muutаkin kuin kоkаta ;)))
  Ιm tоdеllinеn tyttö ϳa etѕіvät vаkavаa ja kuumа ѕuhdе….
  Jоka taраuksessа, löуdät profiіlіnі täältä: http://saybercopara.ga/usr-950/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *