Unitaidon pilotti pian valmis

Vuoden ensimmäiset viikot ovat kuluneet yhdessä hujauksessa. Olemme uurastaneet Unitaito-sovelluksen sisältöjen ja tekniikan parissa. Kaikki on testattava huolella ja moneen kertaan, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman sujuva ja jotta sisällöt olisivat kohdallaan.

Olen yhdessä asiantuntijoiden kanssa kehittänyt puhelimissa ja tietokoneissa toimivan univalmennuksen, joka kestää viisi viikkoa. On ainutlaatuista, että asiantuntijat ja potilaat (tässä tapauksessa unettomat) ovat yhdessä kehittäneet parempaan elämänhallintaan tähtäävän valmennusohjelman. Unitaito sisältää tekstejä, videoita ja äänitteitä, joiden avulla voi opetella nukkumaan paremmin.

Nyt ollaan jo niin pitkällä, että Unitaito on sovelluskauppojen (Google Play ja Apple Store) jonossa odottamassa hyväksyntää. Nämä älypuhelinsovellusten kaupat tarkistavat uudet tuotteet ennen kuin ne pääsevät kaupan ”hyllylle”.

Nyt puuttuu enää yksi vihreä valo, jotta saisimme univalmennuksen kuluttajien käsiin. Tiedän, että moni tulevista asiakkaista odottaa sitä kiihkeästi. Niin minäkin!

Jos haluat kuulla Unitaidon uutiset ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirjeemme. Sillä ihan pian olemme valmiit päästämään pilottikäyttäjät kokeilemaan tätä ensimmäistä mobiililaitteissa toimivaa univalmennusta. Jännittävää…

 

 

2 vastausta artikkeliin “Unitaidon pilotti pian valmis”

    1. Hei Johannes, kiva kuulla, että odotat innolla! Lähetän viestiä, kun sovellus on valmis kokeiltavaksi. ystävällisin terveisin Leeni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *